XANGÓ HEALING

Xangó Healing is een van de meest uitgebreide energie-helende kunsten in de wereld van vandaag. Xangó ‘healing’ omvat vele aspecten: het genezen van fysieke ziekte, het vinden van innerlijke vrede of het oplossen van een innerlijk conflict zijn allen onderdelen van deze vorm van healing. Het sjamanistische model van healing is gericht op zowel het energielichaam als de ziel.

 

Er zal gezocht worden naar de oorzaak van de onbalans in een van de 4 energielichamen: het spirituele lichaam, emotionele lichaam, mentale lichaam of fysieke lichaam. Vanuit sjamanistisch oogpunt is alle fysieke ziekte een uitdrukking van energetische onbalans. De ziel en de 4 lagen van het energielichaam zijn immers een geheel dat onafscheidelijk is en dus van voortdurende invloed op elkaar. 

 

De spirithelpers zullen bijstaan in het herstellen van energie of de ziel. Soms vindt dit healingswerk in de sjamanistische trancereis plaats maar doorgaans zal het gebeuren in direct contact met de persoon die de healing ontvangt.

  

PRIJS: op aanvraag

 

Healing gebeurt met liefde en dat komt vanuit het hart.

Een drukke geest kan het hart blokkeren om te verbinden met oneindige liefde. zo wordt een lege geest een zeer krachtige en vreedzame tool.


"Fred Beljaars"