TESTIMONIALS 

Om mijn verhaal met jullie te willen delen stel ik me even eerst voor, mijn naam is Maria Alvarez 42 jaar en moeder van twee prachtige kinderen en werk in mijn eigen lunchroom. Na mijn eerste kennismaking met een hele bijzondere man, is mijn leven totaal veranderd. Ik zat erg vast met vragen en verstoppingen in mijn leven het bekende, hoe en waarom, mijn eerste ontmoeting met Fred, we spraken af zodat ik mijn verhaal mocht doen. Na ons warme gesprek, waar ik mij zeer goed en begrepen voelde ging ik al geheel rustig naar huis. Thuisgekomen voelde ik mij ineens niet zo lekker, een onrustig gevoel, misselijkheid bleef hangen er kwamen heftige buikkrampen en ik raakte lichtelijk wat in paniek, vooral omdat ons gesprek zo goed en vreedzaam was verlopen. Het voelde of er iets uit moest komen maar niet doorkwam. Ben maar rustig op bed gaan liggen, deed mijn ogen dicht en ben gaan mediteren, de tranen rolde over mijn wangen. Er moest  iets uit waar ik al lang mee liep wat ik eigenlijk te lang bij me droeg, zo vreemd dat gevoel een soort orkaan. Ik heb het allemaal over mij heen laten komen nadat de pijn minder werd en ik steeds rustiger en rustiger werd, ik kwam bij en alles was ineens verdwenen! Geen pijn meer geen onrustig gevoel meer, geheel rust en kalmte. Een nieuwe ik. Voelde me zo bevrijd moeilijk om dat te omschrijven maar ik was een en al rust. Ik moest meteen aan ons gesprek denken, dit had er zeker mee te maken, maar niks gestuurd of er iets over gezegd dat is juist het bijzondere ervan. De dag erna heb ik zelf een beslissing durven nemen die me eigenlijk al een hele tijd bezig hield....maar het is zo een bevrijding dat ik me gewoon een nieuw mens voel. Zo bijzonder om dit zo mee te mogen maken en vooral dankbaar. Bedankt Fred voor deze bijzondere ervaring. 

 

Desde del fondo de mi corazon

muchas gracias

Tu belleza atrajo mi atención pero tu personalidad mi corazón.

Con amor Maria Alvarez

 

 

Op 12 maart 2018 beleefde ik een Xango-Healing. Ik stapte binnen met een zware last op mijn schouders: een intens verdriet. Ik ging naar buiten met een glimlach op mijn gezicht. Een gevoel van grotere ogen, een wijdere blik. De energie is nog een aantal dagen voelbaar blijven hangen. Het verscheurde is weg, heeft plaatsgemaakt voor ruimte en nieuwe inzichten. De essentie: wonderlijk en bevrijdend.

 

"Coraline Dronk"

 

 

Een healing is een duurzaam en intens proces. Ik werd verteerd door gedachtes, stress en aanhoudende vermoeidheid. Een constante druk, emotionele disbalans en vage klachten. Die zijn er nog, maar wel op de achtergrond en ik kan er beter mee omgaan dan voorheen. Ik heb van Fred het mooie inzicht gekregen dat ik het ben, die mezelf slecht laat voelen. Door mijn gedachtes als waarheid aan te nemen en mijn acties te  laten bepalen door anderen. Nu kan ik ingrijpen, stilstaan en verder kijken. Acceptatie is een continu proces, waar ik met stappen in vooruit ga. Rust was ik naar op zoek, en nu weet ik; het is een keuze. Deze ervaring is de basis van mijn nieuwe ik. Gun jezelf dit mooie, onvoorwaardelijke cadeau.

 

"Andrea Dronk"

 

 

Ik ontmoette Fred ergens in 2017 en zijn rust bleef bij me hangen in mijn achterhoofd. Na wat gesprekken en Fred o.a. als spreker gehoord te hebben op mij event heb ik zelf ook de stap gewaagd om te ontladen. Verdriet van mij scheiding, maar vooral de opgewekte woede ervoor, het ergeren aan de harde kapitalistische en zelfzuchtige omgeving van die tijd hadden sporen diep in mij achter gelaten. Het aan de zijlijn staan als gescheiden vader deed de rest, zorg van liefde en boos over onmacht. Maar alle tekenen wezen erop dat dit moest stoppen. De sessie met Fred (b-)leek logische en integraal onderdeel en heeft zo ook gewerkt. Ik ben opgelucht alsof er een dam in mijn gevoelswereld is gebroken. Ik ben niet meer boos en laat veel langs me heengaan. De weg is nog niet af dus met regelmatig voer ik een gesprekje met Xango en voel ik de kou weer wegtrekken, deze ontkurking raad ik iedereen aan. Ik ben nu een betere vader en leider maar vooral rustiger mens.

Dank je Fred en via deze ook Xango, voor nu en toekomst....

 

"Robert Goorhuis"

 

 

Daar ging ik dan 7 mei 2018. Mijn eerste spirituele ervaring om nooit te vergeten! Ik geloofde altijd wel in het bovennatuurlijke, maar ik wist niet zo goed hoe ik dat vorm kon geven in mijn hoofd. Dankzij Fred en Xango kwam ik erachter dat er zoveel meer is in het leven. Theoretisch gezien weet je dat stiekem wel een beetje, alleen het leven is een grote leerschool waardoor je bepaalde dingen niet ziet. De healing liet mij ook hele aparte dingen ervaren: rust, hoop, blijdschap, warmte. Hele positieve energie dus. Ik ben er nog niet, maar ik merk wel dat ik anders naar bepaalde aspecten ben gaan kijken. Gewoon wat makkelijker het leven gaan beleven. Ik kom zeker nog vaker terug als mijn energie weer verstopt zit. Xango bedankt!

 

"Alexandra Bogea"

 

 

Tijdens een van mijn coaching sessie bleef Fred maar vragen stellen over hoe ik me voelde en hoe het met mij ging. Het ging op dat moment niet goed met mij en Fred zag dat aan mij. Ik zat laag in mijn energie en had veel pijn in mijn lichaam, vooral in mijn buik en rug. Met die pijn liep ik al 2 jaar rond. Fred zag al vanaf het moment dat ik aan kwam lopen dat mijn energie heel laag was. Er kwam ook vrij weinig zinnigs uit mij, die dag. Ik kwam niet verder. Fred bleef door vragen en raakte de gevoelige snaar, waar ik eigenlijk niet over wilde praten. Naderhand ben ik blij dat we er wel over gesproken hebben. Tijdens dat gesprek besloot ik om een healing te krijgen van Fred. Om al die negatieve energie weg te krijgen en weer in mijn eigen kracht te kunnen gaan staan. Ik wilde zo graag af van die ellende. Ik heb in mijn leven verschillende healingen ondergaan, maar na de Xango healing voelde ik mij al een heel ander mens. Fred heeft mij gerustgesteld en uitgebreid verteld wat er zou gaan gebeuren. Vol vertrouwen ben ik erin mee gegaan en was al snel in trance. Ik voelde werkelijk waar alle negatieve energie werd weggehaald. En werd zelfs emotioneel tijdens de healing. Fred merkte dat gelijk op en legde een schelp in een van mijn handen, waardoor ik meteen weer in balans was. Tijdens de healing heb ik vooral warmte en rust ervaren. Rust die gecreëerd werd, omdat blokkades opgeheven werden. Nu ben ik een week verder en voel ik mij werkelijk een fijner mens. Na 1 dag was alle pijn uit mijn lichaam. Zo fijn! Ik hou energie over! Ik heb alle rust naar mijn kinderen en zij voelen dat ook. Nu iedere dag, krijg ik nog meer knuffels en mooie woorden van mijn kinderen en ze stralen zelf ook veel meer rust uit. Mijn intuïtie is veel sterker geworden en ik sta weer veel meer in mijn eigen kracht. Ik kan beter besluiten nemen, prive en zakelijk. Het valt mij op dat ik me niet meer druk maak, om wat anderen van mij denken. Ik hou me er niet eens meer mee bezig. Ik vertrouw op mezelf. Ik ervaar het alsof er een deur is opengegaan naar een mooier leven. Het leven dat ik al heel lang wilde, maar ik was geblokkeerd. Dankjewel Fred en dankjewel Xango! Ik ben je zeer dankbaar! Dat je veel mensen mag helpen om in hun eigen kracht te komen!

 

"Nanda Wallroth"